۱۳۸۹ اردیبهشت ۹, پنجشنبه

دلفین های مرده 'کنسرو ماهی تن' می‌شوند

حمد رضا لطفی، مدیر گروه بیولوژیکی دریایی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران گفته است که عده ای از صیادهای صنعتی گاهی "جسد دلفین های مرده را به سردخانه بنادر می دهند و حتی از گوشت فاسد آن ها کنسرو تن تولید می شود." فرخ مستوفی، کارشناس محیط زیست با تاکید بر اینکه باید نظارت دقیقی وجود داشته باشد، این موضوع را مسئله تازه ای نمی داند و می گوید: "نظارت در کشور بزرگی مثل ایران کار مشکلی است. افزایش قیمت گوشت و کاهش امکان خرید گوشت یکی از دلایل بروز چنین مسائلی است". آقای مستوفی همچنین به مراکز صنعتی که از گوشت استفاده می کنند اشاره کرد و افزود که افزایش قیمت باعث می شود، این مراکز نیز گاهی با سودجویی به مسئله نگاه کنند. از مواردی که در گذشته بارها به آن اشاره شده، ورود گوشت های تاریخ مصرف گذشته به ایران است که به جای معدوم کردن این گوشت ها، آن را به کالباس سازی ها می فرستادند. این کارشناس محیط زیست اضافه کرد: "در سرتاسر ایران گوشت های مختلف را که قیمت های مختلفی دارد به جای یکدیگر غالب می کنند. در بعضی مناطق گوشت شتر را به جای گوشت گاو می دهند."

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر