ایلنا: يك عضو هيات رئيسه كميسيون اصل 90 با بيان اينكه هيچ پروندهاي از ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي به اين كميسيون ارجاع نشده است، اظهار داشت: كميسيون اصل 90 حتي فراتر از مسووليتهاي خود با تشكيل كميتهاي با عنوان مبارزه با مفاسد اقتصادي گزارشات جامعهاي را دستگاهها و مقام رهبري ارائه داده است.
سيد فاضل موسوي نماينده خدابنده در گفت وگو با خبرنگار ايلنا، با اشاره به اينكه اين گزارش اواخر مجلس هفتم از سوي مجلس ارائه شده است يادآور شد كه طي آن موضوعات متعددي را به مسوولان قضايي، امنيتي و بازرسي اعلام كرده و خواستار پيگيري آنها شده اند.
وي با اشاره به تشكر و تقدير رهبر انقلاب از گزارش مجلس يادآور شد:تاكنون پاسخي از سوي دستگاههاي مربوطه نسبت به گزارش كميسيون اصل 90 ارائه نشده است. البته اين مساله ميتواند به دليل زمانبر بودن بررسي مواد گزارش كميسيون اصل 90 باشد.
عضو هيات رئيسه كميسيون اصل 90 صدور فرمان هشت ماده رهبري براي مبارزه با مفاسد اقتصادي را به منزله نواختن زنگ خطري از سوي ايشان دانست كه مسوولان مراقب باشد كه در يك نظام اسلامي نبايد شاهد چنين مفاسدي باشيم.
به گفته وي اگر مقام معظم رهبري از عملكرد ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي رضايت داشتند طي پيامي از آنهاتشكر ميكردند اما سكوت ايشان نشان ميدهند كه بيلان كاري ستاد مبارزه با مفاسداقتصادي پس از 9 سال موفقيتآميز نبوده است. از اين رو جا دارد كه مسوولين به خود آيند و ببينند كه چرا عملكردشان مطلوب نظر رهبري نبوده است.
موسوي با بيان اينكه شكايات بسياري به كميسيون اصل 90 از سوي مردم ارائه ميشود كه گوياي بروز مفاسد اقتصادي در دستگاههاي اجرايي مختلف است ادامه داد: بايد دقت شود كه نوك فرمان رهبري دقيقا متوجه چه كسي است. حاشيهسازي دال بر اينكه كساني نميگذارند مفسدان اقتصادي معرفي شوند، قابل قبول نيست اگر واقعا نهادهاي مسوول اين زورمداران و قدرتمداران را به قوه قضاييه معرفي كنند، با حمايت رهبري از اين قوه و حمايت مجلس و مردم، ميتوانيم با آنها برخوردكرد.
عضو فراكسيون خط امام (ره) عدم معرفي مفسدين اقتصادي را كم لطفي بين مردم و جفا به نظام دانست وادامه داد: در حالي كه همه مسوولان ازدل نظام بر آمدهاند، اينكه گفته شود كساني نميگذارند كه مفسدين اقتصادي رامعرفي كنيم توجيهي ندارند چه گزارشي به مجلس يا قوه قضاييه ارائه شده كه به نتيجه نرسيده است؟ نبايد با اين بهانه گيريها فرمان رهبري اجرايي بشود.
وي افزود: در حكومتهاي پيشين از هزار فاميل ياد ميشد كه قانون را اجرا نميكردند و يا برخورد با آنها مشمول تبعيض ميشد. آيا ميتوان در حكومت و نظام اسلامي هم باز از هزار فاميل ياد كرد، آيا اين زيبنده نظام اسلامي است.
عضوكميسيون اصل 90 در پايان تاكيد كرد: كه هم قوه قضاييه به رسالت خود در برخورد با اين مفاسد عمل ميكند و هم مجلس خود موظف به رفع نقص قوانين ميداند. اما او در پاسخ به اينكه آيا اين اظهارات شما نشاندهنده ضعف دولت در برخورد با مفاسد اقتصادي است سكوت كرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر